Aankoop

Monique Schoonen heeft na jarenlang ervaring bewust gekozen om geen verkopen, maar alleen aankopen te begeleiden. Ze is een betrokken makelaar die houdt van heldere en directe communicatie. Ze verplaatst zich in jouw situatie en denkt met je mee.

De waarde van een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis, een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis. Stel, je wilt een huis kopen, in de meeste gevallen krijg je dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet jouw belang, maar 100% het belang van de verkoper. In de afgelopen jaren is gebleken dat een aankopend makelaar de prijs van een woning gemiddeld 1,5% meer naar beneden kan bijstellen dan een koper. Dus ondanks het tarief dat je betaalt aan ATN Makelaardij, ben je alsnog goedkoper uit!

Het is altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen, namelijk een NVM aankoopmakelaar.

Je bent niet verplicht om een aankoopmakelaar in te schakelen, maar als je geen aankoopmakelaar inschakelt, mis je wel de kennis en ervaring bij het aankopen van een nieuwe woning. Zo is de aankoopmakelaar gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen, heeft ze kennis op het gebied van woningen en kan ze je een onafhankelijk advies geven over de betreffende woning, prijs en stand van zaken.

Vergelijk het bijvoorbeeld met een juridisch geschil, ook dan nemen beide partijen een advocaat in de arm. Ook bij het aankopen van een huis kun je een adviseur inschakelen, een huis koop je immers niet dagelijks en het is prettig als een deskundige adviseur voor jouw belangen opkomt.

Gerichte aankoop

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan komt er vaak veel op je af en is het prettig om een deskundige adviseur bij je te hebben die de zaken voor je regelt en je begeleidt in het volledige proces. Jij hoeft straks alleen nog te bedenken waar je de bank neer gaat zetten.

Wij helpen je graag bij:

  • Het vinden van de juiste woning en het vaststellen van jouw woonwensen
  • Speuren naar jouw droomhuis
  • Grondig vooronderzoek
  • Begeleiding van bezichtigingen
  • Bouwkundig onderzoek
  • Prijsonderhandelingen
  • Regelen van juridische zaken
  • Begeleiding tot en met de notaris

Kortom: Wij leveren maatwerk van zoekopdracht tot overdracht. De bemiddeling en opdrachten worden uitgevoerd volgens de NVM voorwaarden.

Neem contact op met ATN Makelaardij