Over ons

ATN Makelaardij is een kleinschalig aankoop- & taxatiekantoor, waarbij de klant altijd centraal staat. Je wordt door 1 á 2 personen te woord gestaan en begeleid, waardoor de communicatie helder is en je te maken hebt met een echt betrokken makelaar.

Over Monique Schoonen

Monique Schoonen is sinds 1998 beëdigd makelaar en al meer dan 20 jaar werkzaam in het vakgebied. Monique is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), ze is gecertificeerd registermakelaar & taxateur bij VastgoedCert (tegenwoordig NRVT) en ze is bevoegd om gevalideerde taxaties te verrichten.

Haar kennis van de regio en jarenlange ervaring in de branche, samen met haar persoonlijke benadering en grote betrokkenheid, zorgen ervoor dat zij jou optimaal van dienst kan zijn.

Monique komt bijvoorbeeld bij je thuis kijken om te zien wat je precies bedoelt met ‘’een lichte ruimte’’, een woonkeuken die je nu mist of andere zaken die op jouw wensenlijstje staan voor een nieuwe woning. Alles om jouw vraag zo goed mogelijk te begrijpen en op die manier gericht te zoeken naar een passende woning.

Bij Monique kun je je emoties tonen, zonder dat je het gevoel krijgt dat het direct ”extra geld kost”. Tegelijkertijd is ze iemand met verstand van zaken, voert ze de onderhandelingen uit en weet ze van de juridische afwikkelingen.

Werkgebied

ATN Makelaardij is werkzaam in de kop van Overijssel en de Noordoostpolder.

De kennis van de regio is van groot belang voor de waardebepaling van een woning, daarom is het werkgebied van een registermakelaar & taxateur beperkt. Ook voor de acceptatie van het taxatierapport voor banken en financiële dienstverleners, is het belangrijk dat de makelaar binnen een bepaalde straal van het te taxeren object zit.

Toch kunnen wij jou via ons netwerk, ook buiten ons werkgebied, van dienst zijn. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.